Izvor: HappyBSC
21.08.2020 u 13:19
0

TELEKOM ODGOVORIO NA NAPADE: Mi smo meta interesnog lobija na čelu sa tajkunima

„Telekom“ je, povodom napada iz konkurentske kompanije, izdala saopštenje koje prenosimo u celosti:

– Svedoci smo svakodnevne negativne medijsko-političke kampanje protiv „Telekoma Srbija“ i naših poslovnih partnera koju sprovodi poslovno interesni lobi na čelu sa tajkunima Draganom Đilasom i Draganom Šolakom. Cilj takvih napada je sprečavanje uspona „Telekoma Srbija“, koji očigledno utiče na sve lošije poslovne rezultate i sve veću zaduženost „Junajted grupe“. Napadaju se isključivo poslovni potezi „Telekoma Srbija“ koji jačaju kompaniju i njenu poziciju na tržištu, a to su kupovina kablovskih operatora, ulaganje u medijski sadržaj i izgradnja optičke infrastrukture.

– Podsećamo da su prvo u fokusu bile naše akvizicije kablovskih operatora, a kada je celokupna javnost shvatila da je kupovina kablovskih operatora ispravan i isključivo tržišni poslovni potez, bez izvinjenja su se preorijentisali na napade na naša ulaganja u medijske sadržaje namenjene našim korisnicima.

– Javnosti radi, strateški poslovni odnos sa jednim od vodećih digitalnih sistema, na čelu sa „Wireless Media“ koji ima vrhunsku ekspertizu i iskustvo u oblasti medija, telekomunikacija i internet poslovanja je odličan poslovni potez i nakon skoro šesnaest godina saradnje možemo odgovorno da tvrdimo da je ovo partnerstvo u potpunosti opravdano i doprinosi kako našem nastupu na tržištu, tako i budućoj vrednosti „Telekoma Srbija“. Istine radi, napomenućemo da je „Wireless Media“, takođe, poslovni partner i „Junajted grupe“.

– Bilo koji dokument „Telekoma Srbija“ dostupan je svakoj nadležnoj instituciji. Ugovori su tajna isključivo za konkurenciju i za sve one koji imaju interes da ruše našu kompaniju i pokušaju da zadrže monopolsku poziciju kroz neformalne represivne poluge i industrijsku špijunažu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter