Izvor: BSC Happy
26.09.2023 u 17:22
0

TUŽNI PRIZORI IZ ZVEČANA: Građani se okupljaju i pale sveće stradalim Srbima

Građani na severu Kosova i Metohije organizovano pale sveće nastradalim Srbima.

Veliki broj meštana Zvečana, ali i Srba iz ostalih opština na severu Kosova i Metohije okupljaju se od 16.30 časova kod spomenika Kralju Milutinu u ovoj opštini da se paljenjem sveća i polaganjem cveća oproste od svojih tragično stradalih sunarodnika koji su pali nakon događaja u selu Banjska u Zvečanu.

Među stradalima je i njihov sunarodnik, Zvečanac Stefan N. (31), ali i Leposavci Igor M. i Bojan M. Kasnije popodne i u preostale tri opštine na severu Kosova i Metohije Srbi će zapaliti sveće za svoje stradale sunarodnike, komšije, prijatelje… Danas je u srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji proglašena trodnevna žalost.

Ovo su trojica Srba poginula u Banjskoj

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter