Izvor: KURIR.RS
26.09.2023 u 08:08
1

Ovo su trojica Srba poginula u Banjskoj

U nedelju rano ujutru oko 2.45 u selu Banjska na severu Kosmeta od hitaca pripadnika tzv. kosovske policije stradala su trojica Srba. Dva tela pronađena su istog dana, a treće dan kasnije.

Igor Milenković (50) bio je otac dvoje dece, a radio je kao vozač saniteta u Kliničko-bolničkom centru Kosovska Mitrovica.

DVOJICA IZ LEPOSAVIĆA I JEDAN IZ ZVEČANA: Poznat identitet Srba stradalih u Banjskoj

Stefan Nedeljković (31) je bio iz Zvečana. Kako navode meštani, S.N. je bio pošten i dobar čovek.

Bojan Mijailović, koji je takođe nastradao juče, pre nekoliko meseci je postao otac.

Jedan od ranjenih Srba koji je operisan u Prištini, prema poslednjim saznanjima, u stabilnom je stanju, naveli su iz Univerzitetskog kliničkog centra tzv. Kosova.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “Ovo su trojica Srba poginula u Banjskoj”

  1. Užas , neka im je laka zemlja , očevi , muževi u najboljim godinama , onaj ko želi rat je slična običnom ubici i tako bi trebao da se tretira od strane UN , onaj ko provocira rat da bi do njega moralo doći morao bi se tretirati iisto tako, to treba shvatiti kao i stvari u običnom životu , hoćeš da ubijaš , moraćeš u zatvor, hoćeš da kinjiš nekoga do besvesti moraćeš opet u zatvor da ti ostali koji ne žele zlo niti da bufdu zli ne budu isprovopcirani ali dok to shvate UN biće ratova i ratova .

    2
    3
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter