Izvor: BSC HAPPY
26.09.2023 u 12:11
0

PREDSEDNIK VUČIĆ: Tražio sam da KFOR preuzme brigu o bezbednosti na severu KiM

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ambasadorima zemalja Kvinte – SAD, Velike Britanije, Francuske, Italije i Nemačke, kao i sa šefom delegacije Evropske unije, pri čemu je zatražio da KFOR preuzme brigu „o svim bezbednosnim pitanjima na severu Kosova umesto Kurtijeve policije“.

Aleksandar Vučić je saopštio da je u jednom od najtežih trenutaka za Srbiju imao važan razgovor sa predstavnicima Kvinte.

Ponovio sam stavove Srbije o poslednjim događajima na Kosovu i Metohiji i zatražio da Kfor preuzme brigu o svim bezbednosnim pitanjima na severu Kosova umesto Kurtijeve policije – naveo je Vučić na Instagramu.

NOVOSAĐANI OPISALI DETALJE NOĆI U BANJSKOJ: „Majka mi je u teškom stanju, pokušava da shvati šta se tačno desilo“

Dodaje da je postavio i pitanje zašto je kosovska policija odbila da Euleks prisustvuje samoj operaciji koja je provođena na teritoriji severa Kosova.

Sastanku Aleksandra Vučića sa ambasadorima Kvinte i Evropske unije prisustvovao je i direktor Kancelarije za KiM Petar Petković.

Sastanak je održan u zgradi Predsedništva na Andrićevom vencu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter