Izvor: NOVOSTI
24.05.2024 u 08:42
0

„OVE IZJAVE TREBA DA PROCENE PSIHIJATRI, MI SE TIME NE BAVIMO“ Poljanski oštro udario na Zapad – Hvata ih panika, obećanja su prazna

SAVEZNICI Kijeva su u panici zbog trenutne situacije na ratištu, a izjave date na Zapadu o dozvoljenosti udara po ciljevima na teritoriji Ruske Federacije trebalo bi da procene psihijatri, rekao je prvi zamenik stalnog predstavnika RF pri UN Dmitrij Poljanski.

– Iskreno, mi ne pratimo ova pitanja odavde, po mom mišljenju, treba da budete lekar, psihijatar, da biste ih pratili, nismo dovoljno kvalifikovani za to – rekao je Poljanski, odgovarajući na pitanje kako Moskva pregleda takve pozive.

Diplomata je nazvao apsolutno očiglednim da je sada „panika na Zapadu“ zbog uspeha Rusije na bojnom polju i činjenice da „Ukrajinci ne žele da se bore, a da je lider kijevskog režima ne daje obećane rezultate.”

SELI LI SE NOVI HLADNI RAT U KOSMOS? Dramatično upozorenje američkog generala, PLJUŠTE OPTUŽBE

 

Ranije mu je šef komiteta za spoljne poslove Predstavničkog doma Kongresa SAD Majkl Mekol, pokazao mapu ruske teritorije sa površinom koja bi mogla biti pokriven raketama ATACMS koje su isporučile SAD.

Takođe, grupa američkih kongresmena na čelu sa predsedavajućim Komiteta za obaveštajne poslove Predstavničkog doma Majkom Tarnerom pozvala je američkog ministra odbrane Lojda Ostina da dozvoli Ukrajini da koristi oružje koje je preneo Vašington za „udaranje na strateške ciljeve unutar ruske teritorije pod određenim okolnostima“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter