Izvor: Tanjug
29.08.2021 u 07:18
0

TUŽNO: Devojka iz Đakovice preminula od korona virusa!

Dvadesetogodišnja devojka iz Ðakovice preminula je juče od posledica infekcije korona virusom, rečeno je iz Kliničkog centra u Prištini.

Na Kosovu je juče zabeležen 1.891 novi slučaj korona virusa, a od posledica kovida-19 preminulo je 18 pacijenata, saopštilo je Ministarstvo zdravlja.

VAŽNO: 

NOĆ U BEOGRADU: Dogodila se saobraćajna nezgoda, teže povređena jedna osoba!

PREDSEDNIK VUČIĆ OBJAVIO FOTOGRAFIJU SA SINOM: Najponosniji tata na svetu! (FOTO)

KAD NAS OČEKUJE RAZVEDRAVANJE?

Broj aktivnih slučajeva zaraze korona virusa na Kosovu je i dalje visok, u poslednja 24 casa dostigao je 25.797 slučajeva.

Od sutra su najavljene nove poostrene mere radi suzbijanja epidemije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter