Izvor:
25.12.2017 u 18:43
0

UHAPŠEN SUDSKI VEŠTAK: Zloupotrebio službeni položaj!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su sudskog veštaka Z.B. (1955), zbog sumnje da je počinio krivično delo zloupotreba službenog položaja kada je jedan stan na Vračaru procenio za 43.000 evra manje nego što je njegova tržišna vrednost.

Sumnja se da je Z.B. kao sudski veštak za građevinarstvo procenio nepokretnost koja je bila predmet izvršnot postupka pred Privrednim sudom u Beogradu znatno niže od tržišne.

Naime, Z.B. je, kako se sumnja, stan na Vračaru, koji je bio ponuđen na javnoj licitaciji, procenio višestruko manje od tržišne vrednosti, koja je propisana od strane Poreske uprave.

Na taj način osumnjičeni je oštećenom naneno štetu višu od 43.000 evra, koliko iznosi razlika između procenjene i tržišne vrednosti stana.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/M LeMont

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter