Izvor: Happy BSC Portal/Tanjug
09.12.2023 u 07:10
0

UJUTRU MRAZ I MAGLA: Prvi dan vikenda hladan, a onda nam opet stiže toplo vreme

Najniža temperatura od -6 do -1 stepen, a najviša dnevna od 1 do 6 stepeni.

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ) tokom jutra će biti slabog do umerenog mraza ili niske oblačnosti. Tokom dana će biti umereno do potpuno oblačno i hladno, a sredinom dana na planinama južne i istočne Srbije i sa sunčanim intervalima.

Duvaće slab jugoistočni vetar koji će krajem dana biti u pojačanju. Najniža temperatura od -6 do -1 stepen, a najviša dnevna od 1 do 6 stepeni.

I sutra će biti oblačno, pre podne na severu i zapadu zemlje biće kiše i susnežice, a kratkotrajno i snega, a posle podne i sa kišom u ovim delovima. Krajem dana doći će do prestanka padavina, a duvaće slab do umeren, jugozapadni i zapadni vetar.

ANTICIKLON ĆE NAM UNIŠTITI SVE PLANOVE: Minus i zahlađenje uskoro PARALIŠU

Najniža temperatura od -5 do 1 stepen, a najviša od 1 do 6 stepeni.

U Beogradu u subotu ujutru slab mraz, a tokom dana suvo uz promenljivu oblačnost sa malo sunčanih intervala. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna 5°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 1°C.

Vreme narednih dana, u nedelju naoblačenje sa severozapada donosi prolaznu kišu i susnežicu, a u planinama sneg. Padavine počinju u toku jtra najpre na severu Vojvodine, a sredinom dana i popodne i u ostalim krajevima na putu ka jugoistoku. Vetar slab, ujutru južni, a popodne zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -3°C do 1°C, a maksimalna od 3°C na severu Vojvodine do 8°C na jugu Srbije. Uveče se razvedrava na severu iz zapadu, a na jugu slabe padavine koje prestaju. Temperatura u 22h od 1°C do 4°C.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter