Izvor: Tanjug
25.10.2020 u 13:09
0

ULOŽENO 12 MILIONA DINARA! Brnabić ističe: Radovi pri kraju, oprema za laboratoriju u Mitrovici kupljena

 Mandatarka za sastav nove vlade Ana Brnabić izjavila je da su građevinski radovi na PCR laboratoiriji u Kosovskoj Mitrovici, inače započeti pre dva meseca, skoro gotovi i da je oprema kupljena.

Navela je i da je završena obuka svih radnika koji će raditi u toj laboratorji, a obučavali su se, dodaje, na „Torlaku“ i u Nacionalnoj referentnoj laboratoriji u Batajnici.

SAZNAJTE JOŠ….

BLIŽI NAM SE ANTICIKLON! Pogledajte šta nas čeka, DETALJNA PROGNOZA

CIFRE OTKRIVAJU KO JE TAČNO UGROŽEN: Ovi građani Srbije su na najjačem udaru smrtonosnog korona virusa!

PRIŠTINA: KFOR pokonio dva kontejnera za testiranje na koronu

ŠOK: Korona najviše UBIJA ZDRAVE, a OVAJ DETALJ će promeniti SVET ZAUVEK!

TINJA PRETNJA: Epidemija smrtonosnog virusa može preko noći da nam zakomplikuje borbu protiv kovida

„Očekujemo da ćemo do kraja meseca, odnosno za pet do šest dana, otvoriti laboratoriju i krenuće tamo PCR testiranje“, rekla je Brnabić na konferenciji za novinare nakon sednice Predsedništva SNS.

Naime, laboratorija će biti u objektu od 150 kvadrata izgrađenom na zemljištu Zdravstvenog centra Kosovska Mitrovica u blizini Internog odeljenja.

Vlada Srbije je u tu laboratoriju uložila 12 miliona dinara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter