Izvor: Happy BSC
23.01.2021 u 17:37
0

UZBUNA MEĐU IZDAJNICIMA Mnogi u panici jer je Kapetan Dragan u IZA BRAVE otkrio ko ga je prodao (VECERAS na HAPPY TV u 20.50)

U surovo iskrenoj ispovesti Dragan Vasiljković, poznatiji kao Kapetan Dragan, u emisiji “Iza brave” HAPPY televizije otkrio je mnoge tajne kojima je bilo umotani njegovo hapšenje i izručenje Hrvatskoj. On je otkrio i ko ga je izdao iz Srbije. Sada se mnogi, koji su bili u toj prljavoj igri, u panici da li su na listi prozvanih. 

Istina je isplivala posle 13 godine i to upravo u “Iza brave”.

PROČITAJTE JOŠ

MANIJAK ISTRAUMIRAO DETE: Uznemiravao devojčicu na autobuskoj stanici u Nišu, komšije upozoravaju da mu to nije prvi put

ISPLIVAO SNIMAK ŽESTOKOG SUKOBA Kapetan Dragan i Šešelj u žestokom sukobu dok Hrvati pucaju (IZA BRAVE, večeras u 20.50)

KORONA PRESEK: Manje od 1.500 novozaraženih, preminulo 19 pacijenata, DOSAD VAKCINISANO 163.355

TELEFONI ZVONE NON STOP: Volonteri u Beogradu prijavili oko 10.000 penzionera za vakcinaciju

Nisam verovao da ću ikada biti uhapšen. Prvo, nije postojalo razloga za to, jer kapetan Dragan, pa onda patrijarh Pavle, zatim prazan prostor, pa Slobodan Milošević. U pritvoru sam ostao 11. punih godina. Bez optužbe. Posle nisam ni verovao da ću da izađem iz zatvora – rekao je kapetan Dragan u emisiji „Iza brave“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter