Izvor: Tanjug
21.01.2022 u 20:29
0

VESIĆ: Pozivam državne organe da odmah reaguju na dokaze da se priprema atentat na Vučića (FOTO)

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić oglasio se nakon informacije da vođa kriminalne grupe iz inostranstva ima nameru da izvrši atentat na predsednika Srbije, a koju je izneo ministar Aleksandar Vulin.

On je pozvao državne organe da reaguju na dokaze koje je Srbiji dostavio Europol

– Pozivam državne organe da odmah reaguju na dokaze koje je Republici Srbiji dostavio Europol da vođa kriminalnog klana Radoje Zvicer priprema atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića! Kriminalci, ali i oni koji su naručili atentat ubistvom Vučića žele da zaustave dalji napredak Srbije. Aleksandar Vučić je simbol rasta i uspeha Srbije kao i borbe protov organizovanog kriminala pa kriminalci njegovim ubistvom žele da ubiju našu zemlju. Kao neko ko je svedok kako je medijski a potom i organizaciono pripremano ubistvo premijera Đinđića 2003. godine pozivam državne organe da ove pretnje shvate krajnje ozbiljno, da reaguju i zaštite Predsednika – objavio je Vesić na Fejsbuku.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter