Izvor:
03.12.2016 u 00:30
0

VEZANA, PRETUČENA, ŽIGOSANA: Mlada majka vrištala za pomoć i kašljala krv, niko nije hteo NI DA STANE!

Kit Papini, muž Šeri Papini, koja je oteta i mučena puna 22 dana, otkrio je kako se Šeri oslobodila i šta se dešavalo tokom otmice.

Nakon tri nedelje bez ikakvih tragova, nestala majka dvoje dece se pojavila na putu nedaleko od Sakramenta u Kaliforniji – unakažena, ošišana, pretučena i žigosana.

Presekli su nešto čime su je držali vezanu za automobil i izbacili su je, sa kesom na glavi, okovanu lancima oko struka. Kada je shvatila da se domogla do slobode, Šeril je iz sve snage vrištala za pomoć, počela je i da iskašljava krv. Vozila su prolazila kraj nje, niko nije želo ni da stane – otkriva kroz suze njen suprug Kit.

Šeril je pretprela fizički i psihičko nasilje – bila je prekrivena modricama, sa polomljenim nosem i ošišanom kosom. Tokom svog zatočeništva očigledno je bila izgladnjivana, jer je imala manje od 40 kilograma kada je pronađena.

Njeno sada mršavo telo je prekriveno raznobojnim modricama, opekotinama, crvenim osipom i ranama od lanaca. Pored toga ona je i žigosana – ističe neutešni muž.

Njena toplina i razumevanje su ipak ostali isti, kako ističe muž. Sama je sa njim podelila da razume vozače koji nisu želeli da stanu i da joj pomognu, pravdajući ih time svojim strašnim prizorom.

Šerif Bosenko je posle razgovora sa Šeri utvrdio da su je otele dve žene, hispanskog porekla, od kojih jedna ima kovrdžavu kosu i jak akcenat a druga ima crnu dugu kosu sa belim pramenovima i guste obrve. Iako se ne zna razlog otmice sumnja se da je bila potencijalan žrtva trgovine radi prostitucije.

Za sada se ne zna razlog njene otmice. Ne znamo da li je ona bila meta ili je oteta slučajno. Otmice u ovoj oblasti se dešavaju jako retko. Lokacija gde je Šeri držana još nam nije poznata, a jedan od svedoka rekao je da je Šeri video sa dvojicom muškaraca kod stanica za kamione. Nakon što je oteta ona je odvezena na nepoznatu lokaciju – objasnio je Šerif.

Šeri je nestala 2. novembra 2016. dok je trčala na Sunrajz drajvu u Kaliforniji.

Izvor: Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter