Izvor: Kurir
24.04.2024 u 16:05
0

VOZAČI, SRAMITE SE! Zbog vaše bahatosti mi majke moramo da vodamo decu po ulici..

Mnogi vozači u Srbiji se parkiraju nepropisno! To mnogima smeta, a nečije bahato parkiranje poseban problem pravi majkama sa bebama i malom decom!

Majke često moraju da vode kolica sa bebom po ulici jer je bahati vozač stao na trotoar.

To se i juče desilo u prestonici u ulici Maksiam Gorkog.

– U ulici Maksima Gorkog ne može da se prođe sa bebom i kolicima jer bahati vozači parkiraju tako da je trotoar neupotrebljiv. Majke sa bebama moraju po ulici da idu, sramota! – navodi se u opisu fotografije koja je objavljena na storiju Instagram stranice „Moj_beo_grad_“.

Na fotografiji se vidi da je vozač parkirao tako što je zauzeo veliki deo trotoara.

Često vozači dobiju i neočekivan poklon nakon bahatog parkiranja.

Tako je pre nekoliko dana jednog vozača sačekalo brdo smeća na vozilu, jer vozač danima već blokira prilaz jednoj školi, pa su deca prinuđena da idu i po blatu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter