Izvor: Sputnjik
17.01.2023 u 07:12
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA 17. JANUAR: Mestimično sa kišom i pljuskovima, na planinama sneg, temperatura do 16 stepeni

Duvaće umeren, u košavskom području i na planinama povremeno jak južni i jugoistočni vetar.

Republički hidrometeorološki zavod dao je najnoviju prognozu za narednih sedam dana.

VREME U SRBIJI

U Srbiji sutra ujutro umereno do potpuno oblačno, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima, na visokim planinama i sa snegom.

Pre podne i sredinom dana kratkotrajno razvedravanje, a već posle podne i uveče sa jugozapada se očekuje novo naoblačenje, koje će obilne padavine usloviti na zapadu Kosova i Metohije i u delu jugozapadne Srbije južno od linije Priboj – Prijepolje – Sjenica – Novi Pazar.

U ostalim krajevima znatno manja količina padavina.

Duvaće umeren, u košavskom području i na planinama povremeno jak južni i jugoistočni vetar, naročito uveče i u toku noći kada se očekuju i udari olujne jačine.

Najniža temperatura od 2 do 8, a najviša od 8 do 16 stepeni.

PUTEVI SRBIJE PORUČUJU: Vozači, oprez zbog mogućih padavina!

VREME U BEOGRADU

U Beogradu sutra toplije, ujutro oblačno s kišom.

Pre podne kratkotrajno razvedravanje i slabljenje vetra, a posle podne i uveče novo naoblačenje uz kratkotrajnu kišu i ponovno jak južni i jugoistoèni vetar. Najniža temperatura oko 7 a najviša oko 16 stepeni.

PROGNOZA VREMENA ZA NAREDNIH SEDAM DANA

U Srbiji u sredu promenljivo i još toplije sa maksimalnim temperaturama i do 20 stepeni, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala, ali i uz povremenu kišu, pljuskove i grmljavinu.

U četvrtak padavinska zona izmesti će se ka istoku i jugoistoku zemlje uz pad temperature u ostalim krajevima. Veća količina padavina očekuje se na jugozapadu Srbije i na zapadu Kosova i Metohije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Južni i jugoistočni vetar od srede uveče u slabljenju, dok će u četvrtak prvo u Vojvodini, a u petak u svim krajevima biti u skretanju na severozapadni i ponovo u pojaèanju uz nagli pad temperature.

U noći izmeðu četvrtka i petka na jugozapadu Srbije će početi da pada obilan sneg.

Snežne padavine će se u petak i subotu tokom dana proširiti na celu zemlju.
Od nedelje do kraja perioda pretežno oblačno, povremeno sa mešovitim padavinama – kišom i snegom slabijeg intenziteta i sa maksimalnim temperaturama od 0 do 5 stepeni.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter