Izvor: Tanjug
03.07.2023 u 07:14
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA 3. JUL: U Srbiji danas pretežno sunčano i toplo, od 27 do 32 stepena

Najniža temperatura oko 18, najviša dnevna oko 30 stepeni

U Srbiji danas pretežno sunčano i toplo, a u jutarnjim satima ponegde se očekuje kratkotrajna magla.

VREMENSKA PROGNOZA ZA SUTRA: Očekuje nas promena vremena, nakon sunca OBLAČNO I SVEŽIJE

Najniža temperatura od 14 do 20, a najviša dnevna od 27 do 32 stepena. Vetar slab do umeren, na istoku kratkotrajno i jak, severozapadni, saopštio je Republički hidrometerološki zavod. U Beogradu pretežno sunčano i toplo, uz slab do umeren severozapadni vetar.

U Srbiji u utorak u većini krajeva pretežno sunčano, a kratkotrajna kiša i lokalni pljuskovi s grmljavinom se, uz promenljivu oblačnost, očekuju uglavnom na severu i zapadu zemlje.

Od srede do petka u svim krajevima promenljivo i nestabilno, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom, koji ponegde mogu biti obilniji uz pojavu grada. U subotu stabilizacija, a od nedelje pretežno sunčano.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter