Izvor: Happy BSC
03.04.2022 u 07:02
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA NEDELJU 04. APRIL: Spremite kišobran i debele jakne!

Danas nas u svim predelima Srbije očekuje oblačno i veoma hladno vreme sa kišom, a u brdsko-planinskim predelima sa snegom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Tokom jutra biće uslova sa susnežicu i slab sneg na severu i zapadu Srbije, kao i u delovima Vojvodine, a snežne padavine moguće su tokom jutra i u višim delovima Beograda, bliže Avali.

Duvaće jak severozapadni vetar, a porast vazdušnog pritiska biće osetan jer će jačati uticaj anticiklona sa zapada i to će biti uvod u stabilizaciju vremena.

Maksimalna temperatura će danas biti od pet stepeni na severu i zapadu, do 10 stepeni na jugu i istoku Srbije, a u Beogradu će temperatura rasti do šestog podeoka. Tokom večeri se očekuje razvedravanje i slabljenje vetra.

U ponedeljak ujutru biće hladno, ponegde uz slab mraz, pa se preporučuje da se zaštite poljoprivredne i ratarske kulture. Jutarnja temperatura biće od minus tri do tri, u Beogradu oko nula stepeni. Tokom dana na severu Srbije biće sunčano, a u ostalim predelima umereno oblačno. Duvaće slab vetar. Maksimalna temperatura biće od osam do 12, u Beogradu do 10 stepeni.

Od utorka će veći deo Evrope i Srbija biti pod uticajem ciklona iz centralne Evrope. Iznad našeg područja očekuje se južno strujanje i priliv tople vazdušne mase sa juga i sa Mediterana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter