Izvor: Kurir.rs
31.07.2023 u 11:59
4

ŽESTOKI SRBOMRSCI, A IM „PLAĆAMO CEH“: Glumac Emir Hadžihafizbegović poslednji u nizu, EVO ZBOG ČEGA

Glumac Emir Hadžihafizbegović poslednji u nizu onih koji žive od angažmana u našoj zemlji, a najstrašnije je vređaju.

JOŠ SE NIJE OGLASIO! „DOĆI ĆU U BEOGRAD KAD TAMO BUDU PADALE GRANATE“: Kako je DINO MERLIN govorio DEVEDESETIH (VIDEO)

Glumac Emir Hadžihafizbegović, koji se preko crnogorskog premijera Dritana Abazovića i navodnog genocida u Srebrenici obrušio i na našu zemlju, samo je poslednji u nizu dramskih i estradnih umetnika iz regiona koje Srbija plaća da bi je pljuvali.

Naime, on je Abazovića, zbog izjave da u Srebrenici nisu pobijeni Bošnjaci, nego ljudi i da za zločin nisu krive države i narodi, već ideologije, optužio da je „mali od kužine fašističke politike“, odnosno da je sluga Beograda.

– Bitango, nesorto, smetljaru, mrcino i klošaru Dritane Abazoviću. Ti si zakržljala psihologija i polusvet kakvi su ti i nalogodavci iz Beograda. Vrati diplomu sarajevskom univerzitetu, žoharu mali. I izrode. Odlaziš u istoriju kao ozbiljan šupak – napisao je on.

Da sve bude još strašnije, Hadžihafizbegović je u u oktobru 2019. drugi put u Zaječaru proglašen za najboljeg glumca na festivalu Dani Zorana Radmilovića! Pljušte uvrede i nikom ništa. Emir će verovatno opet dobiti ulogu u nekom srpskom filmu, kao što širom Srbije i dalje nastupaju i u njoj mlate pare osvedočeni srbomrsci poput Borisa Dežulovića, Ardena Bajraktaraja, Severine, Dina Merlina, Hanke Paldum.

Dragoslav Bokan, srpski književnik i režiser, ističe da je glavni problem celokupnog stanja lažno bratstvo i jedinstvo.

– Problem sa Srbijom je taj što ona i dalje misli da je eks-Jugoslavija. Beograd je formirao centralni prostor lažnog bratstva i jedinstva. Mi sebe treba da učimo da otvoreni neprijatelji Srbije nisu oni koji su protiv naše nacionalnosti. Taj manir se nastanio u Beogradu od 1919. Osuđeni smo na to da srpstvo bude neprijatelj svima, pa i nama. Ne možemo da se poredimo sa drugim narodima, zato je to naša drama. One koji su loši prema nama treba da gledamo s nepoverenjem, a one koji su dobri s nama moramo poštovati – kaže Bokan.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

4 thoughts on “ŽESTOKI SRBOMRSCI, A IM „PLAĆAMO CEH“: Glumac Emir Hadžihafizbegović poslednji u nizu, EVO ZBOG ČEGA”

  1. nabrojali ste prave srbomrsce, ali oni nisu krivi što „glume i pjevaju“ po srbiji već neupućeni srbi. a ovaj hadžifafizbegović to je najveće zlo, smrdljivi balija

    7
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter