Izvor: Tanjug
09.01.2020 u 11:00
0

ZORANA MIHAJLOVIĆ O CRKVENOM ZAKONU Greška Podgorice, posledice za sve vernike

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović ocenila je danas da je Vlada Crne Gore napravila veliku grešku usvajanjem Zakona o verskim slobodama i da to može imati posledice ne samo za Srpsku pravoslavnu crkvu, već i druge verske zajednice.

– Ovo je presedan u ponašanju jedne države u odnosu na imovinu jedne verske zajednice, tu nema govora o slobodi. Da ne govorimo o statusu SPC i položaju Srba. Plašim se da ćemo imati još dosta problema oko toga, jer ne možete da ostanete imuni na tu nepravdu – rekla je Mihajlović.

POKLON NA BOŽIĆ, NAJMODERNIJE NA TRŽIŠTU SRBIJE! Nova aplikacija HAPPY BSC!

Navodeći da Srbi u Crnoj Gori znaju da je srpska država sa njima, Mihajlović je poručila da je u Srbiji potrebno više sloge o važnim pitanjima, poput Kosova i Metohije i položaja Srba, bilo da žive u Crnoj Gori, Hrvatskoj ili negde drugo u regionu.

Ona je ocenila da, kad je reč o takvim temama, treba zaboraviti na dnevnu unutrašnju politiku i izbore i voditi se zajedničkim interesom.

ZVER HOĆE DA SE NAGODE! Ubio devojčicu (2,5), a tužilaštvo traži DOŽIVOTNU ROBIJU

– Ako želimo da zaštitimo prava Srba u regionu moramo biti složniji. Mi smo uz naš narod i onda kada ne možemo mnogo da učinimo, ali možemo da se izjasnimo da nešto nije u redu. Od opozicije smo dosta toga čuli, ali ne i nešto konstruktivno, šta su oni ikada uradili za Srbe u regionu – rekla je potpredsednica Mihajlović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter