Izvor: Happy BSC
26.02.2024 u 08:55
0

POČELE KONSULTACIJE O MANDATARU NOVE VLADE: Predstavnici Kamberijeve liste kod predsednika Vučića

Vučić će posle sastanka sa predstavnicima ove liste razgovarati, kako je najavljeno, sa predstavnicima izborne liste "Ruska stranka" Slobodana Nikolića

Predstavnici izborne liste „Politička borba Albanaca se nastavlja“ Šaipa Kamberija stigli su danas oko 8.20 časova u zgradu Generalnog sekretarijata predsednika Republike na Andrićevom vencu čime su zvanično počele konsultacije o kandidatu za predsednika vlade, a koje je najavio predsednik Aleksandar Vučić.

Vučić će posle sastanka sa predstavnicima ove liste razgovarati, kako je najavljeno, sa predstavnicima izborne liste „Ruska stranka“ Slobodana Nikolića.

Predsednik je prošle nedelje najavio da će započeti konsultacije o mandataru sa svima koji žele da razgovaraju.

Konsultacije kod predsednika su u skladu sa Ustavom i Zakonom o predsedniku, odnosno ovo je jedna od nadležnosti predsednika da razgovara sa predstavnicima lista koje su prešle izborni cenzus, a posle kojih bi trebalo da odredi mandatara za sastav nove vlade.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter