13°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

DIREKTOR POLICIJE O PROTESTIMA: Pripadnici MUP-a trpele silu sve do KRAJNJIH GRANICA! (VIDEO)

Direktor policije Vladimir Rebić obratio se medijima povodom sinoćnih demonstracija u Beogradu. On je objasnio kako je tekao protest i opisao incident koji se desio na samom početku.

- Sinoć je došlo do neprijavljenih okupljnja, već u prvih pola sata desio se incident, koji je već najavljivao nameru skupa, demonstranti nisu dozvolili da prođu kola hitne pomoći i nisu dozvolil da se čoveku ukaže pomoć. Desetina nasilnika je izvršila pritisak telima, potisnuli su pripadnike policije i nasilno su ušli u skupštinu. U narednih sat i po policija je trpela pritisak, ona je sve vreme bila uzdržana i niej primenjivala svoja ovlašćena, nakon toga nasilnici su gađali kamenicama i tada ugrozili policijske službenike - rekao je Rebić.

- Mi nismo primenjivali silu sve dok životi policajaca nisu bili ugroženi. U francuskoj policija je značajno brutalnija prema demonstrantima. Trpeli smo i kamenice i flaše i konzerve, tek na kraju smo primenili određenu silu - objasnio je Rebić. 

Direktor policije je još dodao.

- Kako se povećavao broj demontranata mi smo povećavali snage, vrlo brzo smo uspostavili narušeni red i mir - rekao je on.

Komentari korisnika (2)

Ms.Z

Policijo, UDRI BANDU

Ceca

Trebali ste tu rulju i bandite da sve pokupite u kamion i na livadu da plaste travu , da ljušte krompir u fabrikama, a ono smece što su pobacali iz kontejnera, sve bi ih ja naterala zubima da pokupe. Neradnici i razbojnici, blagi ste bili prema njima. A njihove vodje bi privela da počiste smece zajedno snjima po ulicama Beograda.


Ostavite komentar