Izvor: Sputnjik
15.04.2024 u 18:03
1

‘AJMO SRBIJO, KOSOVO JE NAŠE: BEOGRAD podneo 10 amandmana na tekst preporuke za prijem LAŽNE DRAŽVE u SE

Srpska delegacija u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope (PS SE) podnela je danas 10 amandmana na tekst preporuke za prijem tzv. Kosova u Savet Evrope (SE), a jednim od njih traži se odlaganje odluke o zahtevu Prištine za članstvo.

U tekstu, u koji je Tanjug imao uvid, amandmanom pod brojem devet se predlaže da Skupština preporuči Komitetu ministara SE da odloži odluku o zahtevu za članstvo dok Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN), kako se navodi, „ne utvrdi ili odobri status Kosova i Metohije“.
Pored ostalog, srpska delegacija je tražila i da se predloženi tekst izmeni tako da osnivanje ZSO bude preduslov za nastavak procesa razmatranja aplikacije tzv. Kosova, a ne post-pristupna obaveza kako stoji u preporuci.

Na tekst preporuke o prijemu tzv. Kosova koju će sutra razmatrati poslanici u Strazburu podneto je 15 amandmana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “‘AJMO SRBIJO, KOSOVO JE NAŠE: BEOGRAD podneo 10 amandmana na tekst preporuke za prijem LAŽNE DRAŽVE u SE”

  1. Kako može Savet bezbednosti bilo šta da odlučuje kada nije odlučivao niti je pitan za dozvolu te su na silu bombardovali Srbiju da bi se osvojilo Kosovo i postavila Baza a kasnije lažnim priznanjima im dali bajagi državu i to uz nova pravila u vezi priznavanja uz pomoć Badinterove komisije , kakav sada Savet bezbednosti on može da odluči samo to da kaže ništa ne prizanjemo jer nismo pitani ništa kada smo trebali biti .,

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter