Izvor: HappyBSC
06.09.2022 u 21:18
0

„AKTUELNOSTI“ NA TELEVIZIJI HAPPY: „Verovatno ćemo doći do labavljenja uvredljivog pritiska da je Moskva sponzor terorizma!“

Tokom informativne emisije „Aktuelnosti“ na televiziji Hepi govorilo se o trenutnoj situaciji na frontu i ratu u Ukrajini koji svakog dana dobija nove obrise, te su danas na frontu bili borbeni specijalci, a Rusi su uništili NATO borbena vozila. I kontraofanziva ukrajinske vojske je opet u toku, u tom smeru idu retorika, potvrdio je i predsednik Zelenski.

„AKTUELNOSTI“ NA TELEVIZIJI HAPPY: „Čitav problem je nastao oko obogaćenog plutonijuma čija se skladišta nalaze oko nuklearke!“

Stručni sagovornici na ove tematike bili su Žarko Rakić – novinar, Stevan Ignjatović – kapetan avijacije i Dragoljub Kojčić – politički filozof. 

–    – Postoji nešto što se dešava na globalnom planu, a tiče se ukrajinske krize, to se dešava u političkoj sferi, verovatno ćemo doći do labavljenja uvredljivog pritiska da je Moskva sponzor terorizma, ali to je indikativno. Ukrajina mora  da pojačava dejstva na terenu ili ofanzivnu i ratobornu retoriku da bi ostala u centru pažnje. Zapadni svet je postao zamoren od ukrajinske krize i Zelenskog – istakao je politički filozof, a potom se nadovezao i gospodin Rakić.

       Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

      – Pored ovoga što se ratuje na bojištu, dešava se propagadni rat, ekonomski rat, sportski rat van sportskog terena. Imali smo nekoliko terorističkih napada, kako u Hersonu, tako i u Moskvi, zato i žele da proglase Rusiju kao sponzore terorizima, ali istina se ne može zaustaviti – rekao je novinar, a onda je svoj sud dao i Stevan Ignjatović.

      – Ukrajinska ofanziva će biti bolan poraz, ali zbog pritiska Zapada oni to moraju da urade. Biće bolan zato što će gubiti teritorije, ginuće i pokazivaće svoje slabe tačke, te će ih Rusi pobediti. Sve se ispostavilo kao istina. Za dva dana borbe su izgubile preko 1700 vojnika, dva aviona, 63 tenka….Ta kontraofanziva je doživela debakl, to je ta brzina kojom moraju da odgovore Zapadu – istakao je kapetan avijacije. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter