Izvor: HappyBSC
30.08.2022 u 20:58
0

„AKTUELNOSTI“ NA TELEVIZIJI HEPI: „Angloamerički svet koji sada upravlja Evropskom unijom je zainteresovan ne samo za produženje rata u Ukrajini, već i za stvaranje novih žarišta!“

Tokom večerašnje informativne emisije „Aktuelnosti“ na televiziji Hepi govorio se o trenutnom stanju na forntu, a akcenat je stavljen i na stavku da je ukrajinska vojska načinila seriju napada u pravcu Hersona gde je bilo i žrtava.

„Niko nema više ni motiv da se povedu ozbiljni mirovni pregovori, kao da ovaj rat svima odgovara“, u emisiji „AKTUELNOSTI“ na TV HAPPY!

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski pozvao je rusku vojsku na povlačenje pred velikom ofanzivom koju je Kijev pokrenuo u blizini grada Hersona na jugu zemlje, i poručio da će Ukrajina povratiti svoju teritoriju, dok Rusija tvrdi da ovaj protivnapad nije uspeo.

Sagovornici su ove večeri bili Đuro Bilbija – urednik portala „Fakti“ , Goran Šarić – istoričar i  Aleksandar Pavić – politikolog, a nakon pregledanih video- klipova dali su svoj sud o specijalnoj operaciji i trenutnoj situaciji na frontu.

Zelenski je odluku doneo još početkom jula da operacija krene s juga. Armija svoje krontranapade ne najavljuje, a protivnička špijunaša se trudi da za njih sazna. Zelenski traži 5 – 8 milijardi dolara za funkcionisanje sistema, to je veliki novac. Krenuli su iz pravca Nikolajeva i Krivog Roga, glavni pravci bili su napadi prema novoj Kahovki, u blizni je najveća hidrocentrala u Evropi, pa i severoistočno od samog grada Hersona. Bio je cilj da Ruse izbace sa Dnjepra – rekao je Bilbija, a potom se nadovezao i istoričar Šarić.

– Evropa je iz dana u dan bliža ponoru, tu se mnogobrojni geostrateški potezi, Rusi veoma dobro znaju šta rade, ali mi ne znamo, niti treba da znamo. Ukrajinska ofanziva je poput one tresla se gora, rodio se miš, Rusi su ih samleli i poklopili. Nisam vojni analitičar da bih znao koji su sledeći potezi Rusa, ali je ukrajinska vojska drogirana, kao zombiji koji jurišaju. Traže avganistanske pliote da ratuju sa Rusijom. Ova ofanziva je dobra za medije i Zelenskog, a niko se neće sećati te ofanzive – rekao Šarić, a onda je svoj sud o Zelenskom dao i Aleksandar Pavić. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

–  Zelenski je virtuelni predsednik, virtuelne zemlje koji kreira virtuelnu stvarnost, on mora da opravda slanje vojne pomoći, iako ona ne završava samo u Ukrajini, već ide u Evropu, nešto i na naše prostore. Angloamerički svet koji sada i upravlja Evropskom unijom je zainteresovan ne samo za produženje rata u Ukrajini, već i za stvaranje novih žarišta, oni znaju da se jedna epoha polarizma završava, ali žele da kroz krizni mendžment oni budu ti koji će da pobede u bitci za novi svetski pored. Ukrajinci su za njih sada najbolje topovsko meso – objasnio je između ostalog Pavić na Hepi televiziji. 

Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter