Izvor: BSC happy portal
11.04.2023 u 12:09
0

Predsednik Vučić podelio impresije nakon sastanka sa Karolin Zijade: „Ponovio sam da Srbija nastoji da na svaki način sačuva mir, obezbedi bolji i sigurniji život za sve građane“

Predsednik je veoma koncizno dočarao krucijalne tematike.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa specijalnom predstavnicom generalnog sekretara Ujedinjenih nacija i šeficom Misije UNMIK Karolinom Zijade, a potom je na svom Instagram profilu sa građanima podelio prve impresije nakon razgovora. 

EVO ZA KAD SU ZAKAZANI KRUCIJALNI RAZGOVORI: Predsednik Vučić, Brnabićeva i članovi Vlade se sastaju sa političkim predstavnicima Srba sa KiM!

 

– Konstruktivan razgovor sa Karolinom Zijade o svim problemima, pritiscima i neprestanom ugrožavanju bezbednosti Srba na Kosovu i Metrohiji od strane Kurtijevog režima, ali i o izostanku adekvatne reakcije međunarodne zajednice. Ponovio sam da Srbija nastoji da na svaki način sačuva mir, obezbedi bolji i sigurniji život za sve građane, a da su na tom putu poštovanje odredbi UN i nastavak angažamana UNMIK od suštinskog značaja. Saglasili smo se da su odgovorna politika, regionalna sradanja i ekonomski napredak jedini načini za izgradnju bolje budućnosti Balkana – napisao je predsednik na svom Instagram profilu.

 

Podsetimo, Brnabićeva i Zijade su razgovarale o Izveštaju generalnog sekretara UN o radu UNMIK, koji će biti predstavljen na sednici SB UN 27. aprila, o situaciji na Kosovu i Metohiji, položaju Srba i nealbanskog stanovništva, kao i o neophodnnosti implementacije Briselskog sporazuma.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter