Izvor: BSC happy portal
11.04.2023 u 11:31
1

SKANDALOZAN ZAHTEV ŠEFA KABINETA VJOSE OSMANI NAPRAVIO DRAMU: Traži uvođenje sankcija protiv Vučića!

Socijalne platforme gore nakon bizarnog zahteva.

Blerim Velja, šef kabineta predsednice tzv. Kosova Vjose Osmani, tražio je uvođenje sankcija protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Predsednik Aleksandar Vučić: „Za Srbiju je važno da čuva decu i svoje nacionalne interese. To je za Srbiju od presudnog značaja!“

Velja je na svom zvaničnom Tviter nalogu objavio snimak gostovanja predsednika Vučića na nacionalnoj frekvenciji, u kom je srpski lider ponovio šta su crvene linije za Beograd – nema priznanja tzv. Kosova, niti članstva u UN.

– Vučić na nacionalnoj frekvenciji o primeni sporazuma sa Kosovom: „Neke delove (sporazuma) ćemo implementirati, a druge ne. Jasno sam stavio do znanja šta neću primeniti.“ Jasna kontradikcija sa dogovorenim i stavom EU. Sankcije bi trebalo da slede – napisao je Velja na Tviteru.

Predsednik Vučić je na sastancima u Briselu i Ohridu rekao da su nam iskrena normalizacija i mir sa Albancima potrebni, ali je takođe jasno podvukao da neće prihvatiti priznanje nezavisnosti tzv. Kosova, niti će se Beograd složiti sa članstvom Prištine u Ujedinjenim nacijama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SKANDALOZAN ZAHTEV ŠEFA KABINETA VJOSE OSMANI NAPRAVIO DRAMU: Traži uvođenje sankcija protiv Vučića!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter