Izvor: BETA
11.03.2024 u 11:34
0

ANA BRNABIĆ VEŽBA: Mentalno se pripremam za rad na novom mestu, Vučić nije ponizio Skupštinu

Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da je njen cilj, ako dobije podršku i postane predsednica Skupštine Srbije, da pokuša da uspostavi neki dijalog navodeći da sadašnja opozicija zna samo za "performanse" što je, kako je ukazala, "katastrofalno za naše društvo".

„Jedna uspešna i jaka, stabilna zemlja mora da ima ozbiljnu i odgovornu vlast ali i takvu opoziciju. Ako tako bude, Srbija će i brže napredovati jer ima predsednika kakav je Aleksandar Vučić koji gura svaki dan i kaže – rad, rad i rad“, rekla je Ana Brnabić

Ona je navela da se „mentano“ priprema za rad na mestu predsednika Skupštine Srbije i da će dati sve od sebe bez obzira što, kako je navela, trpi najgore uvrede na ličnoj osnovi.

Premijerka u tehničkom mandat izjavila je i da nije tačno da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić „ponizio“ Skupštinu Srbije, time što je juče najavio da danas neće biti održan nastavak konstitutivne sednice parlamenta i da se njeno održavanje pomera za sedam dana.

Brnabić je rekla da Vučić time nije ponizio Skupštinu, već da je samo „rekao šta će se desiti“.

„Ne vidim da je on lično odložio, rekao je sve (na) što ima pravo u skladu sa ustavnim ovlašćenjima“, rekla je Brnabić koja je i kandidat Srpske napredne stranke (SNS) za predsednicu Skupštine Srbije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter