Izvor: BSC Happy
13.03.2024 u 09:30
0

ANA BRNABIĆ ZA HAPPY TV: SRBIJA „SRBIJE PROTIV NASILJA“ je zemlja FREKVENCIJA DRAGANA ŠOLAKA i NASILJA prema NEISTOMIŠLJENICIMA

Bujanje antisrpstva kulminiralo je u Dubrovniku na skupu "Rebedu". Najgori scenario je upravo sada, kada deo naših sugrađana, onih kojima je naša Republika dala sve, čak i takvo pravo da udaraju najgnusnije na svoju zemlju, odlaze u Hrvatsku, pljuju po predsedniku Vučiću i srpskom narodu. O ovim i ostalim temama razgovaramo sa predsednicom Vlade Srbije u tehničkom mandatu Anom Brnabić.

Ana Brnabić kaže da je Srbija Srbije protiv nasilja u stvari Srbija nasilja i to već sada pokazuju

– Verovatno u sklopu akcije Srbija protiv nasilja, tako izgleda njihova tolerantna Srbija. Juče, još dve naše aktivistkinje, devojka od 23 godine napadnuta je na Zvezdari, samo što je imala obeležja SNS-a. U poslednja čeiti dana napadnute su 4 žene jer su nosile obeležja SNS-a. Ako pogledate tajkunske medije nećete videti apsolutno ništa o tome – nije se desio. Oni su ponovo zahtevali da sami odlučuju kome će dati, a kome ukinuti frekvenciju. Uvek dva zahteva. jedan prelazna vlada i druga je nacionalna frekvencija za Šolaka. Svo ovo nasilje se svodi na to. Jelena je napadnuta od strane lažnih studenata, koje finansiraju strane fondacije. Oni su prekjuče objavili opštu mobilizaciju. Ovaj Nikola je objavio opštu mobilizaciju, „ne damo Beograd“, „ne damo Srbiju“…. ovo vam je Srbija protiv nasilja, ovo su zvezde tajkunskih medija, ovo su „borci“ za „bolju“ i „lepšu“ Srbiju. Jelena je brutalno maltretirana na Banovom brdu. Nemate ništa od CRTE, N1, Proglas-a, ni reč o tome – ističe premijerka.

O promeni boravka, Brnabić kaže da su na tajkunskim medijima imali serijale o tom slučaju…

– Jedan iz Male Krsne je promenio mesto boravka. Imali su serijal na tajkunskim medijima. Je l raseljavamo ili naseljavamo? Kao što su pričali o mrtvima na biračkom spisku. Kaže Miroslav Aleksić da smo ostavili mrtve da bi neko glasao umesto njih, Borko kaže da smo izbrisali mrtve? Niko im ne kaže govorite suprotne stvari. Šta je istina? Makar se dogovorite. Važno je samo šititi laži, neistine, podbunjivati ljude. Više niko ne zna ko pije, a ko plaća – rekla je Brnabić.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter