Izvor: Tanjug
12.04.2024 u 17:34
0

BEĆIROVIĆ OSTAO U ’90-TIM Brnabić o izjavama predsedavajućeg Predsedništva BiH: Vučić smeta jer je mnogo uradio za Srbe i Bošnjake

Predsednica Narodne Skupštine Ana Brnabić ocenila je danas da predsednik Srbije Aleksandar Vučić smeta predsedavajućem Predsedništva Bosne i Hercegovine (BiH) Denisu Bećiroviću i njemu sličnim, jer se na najkonkretniji način bori za mir, međusobno uvažavanje i suživot i da je i za Srbe i za Bošnjake u Srbiji i regionu uradio mnogo.

„Izgradio puteve, domove zdravlja, trenutno je u izgradnji Klinički centar u Novom Pazaru, kao i Omladinski centar. Izgradio je najmoderniji atletski kompleks, jednu od najmodernijih osnovnih škola u Srbiji (u Sjenici), dovodi investitore i podržava lokalnu privredu“, napisala je Brnabić na društvenoj mreži Iks komentarišući izjave predsedavajućeg Predsedništva BiH Denisa Bećirovića koji je izneo mišljenje da predsednik Srbije „ne može nikome da drži lekcije“.

Ona je dodala da se u „oštrom odgovoru“ Bećirovića predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću „ni pod lupom“ ne može naći argument. „Oštar odgovor je tužnjikav skup uobičajenih floskula i standardnih neistina, uz dodatak ličnog obračuna sa Aleksandrom Vučićem iz vremena kada je imao oko 23 godine. Za razliku od njega, jedini izgovor koji Bećirović ima za to što, osim sejanja mržnje i netrpeljivosti, ništa nije uradio za srpski narod u BiH i Republici Srpskoj, jeste – pa, dobro, ništa nisam uradio ni za Bošnjake. E, zato živi u 1990-im godinama“, napisala je Brnabić.

Ona je dodala da je Bećirović ostao da živi u 90-tim godinama prošlog veka, jer iz toga jednostavno, ne želi da izađe. „Tu se oseća dobro, to mu je sigurna zona. Tu može od jutra do sutra da glumi žrtvu, umesto da nešto zaista i uradi za Bosnu i Hercegovinu, i za sve ljude koji u toj zemlji žive – bili oni Bošnjaci, Srbi ili Hrvati“, dodala je Brnabić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter