Izvor: Tanjug
08.09.2022 u 15:35
0

Bivša kancelarka Nemačke Angela Merkel objaviće političke memoare 2024. godine!

 Bivša kancelarka Nemačke Angela Merkel (68), koja je bila na toj funkciji 16 godina, objaviće političke memoare 2024. godine, saopštio je njen izdavač.

Merkel će izdati knjigu sa bivšom dugogodišnjom savetnicom Bit Bauman i u njoj će biti iznet ekskluzivan, lični pogled na njen politički život i rad.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Drago mi je da mogu da prenesem uvide o glavnim odlukama i situacijama mog političkog rada u knjizi i da ih načinim razumljivim za širu javnost, uz osvrt na moju biografiju“, rekla je Merkel, a preneo izdavač „Kipenhojer& Viš“ (Kiepenheuer & Witsć), preneo je AP.

Neposredno nakon odlaska sa funkcije, u osvrtu na 16-godišnje vođenje zemlje, rekla je da ju je kancelarska dužnost ispunjavala, ali i da je bilo izazova.

Erdogan u Hrvatskoj potvrdio tvrdnje ruskog predsednika: „Putin je u pravu, žitarice idu u bogate, a ne u siromašne zemlje!“

Merkel, bivša naučnica koja je odrasla u Istočnoj Nemačkoj, postala je prva žena kancelar Nemačke u novembru 2005. godine.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter