Izvor: happbsc tanjug
24.04.2024 u 10:37
1

BORBA DA SE NE USVOJI REZOLUCIJA: Biće dobro ako veći broj zemalja ostane uzdržan

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je pozicija Srbije izuzetno teška, pred glasanje o predlogu rezolucije o Srebrenici u UN i da bi bio „herojski politički uspeh“ da imamo više zemalja koje će biti uzdržane i protiv.

„Za nas je i to važno. Pokušavamo da imamo više zemalja koje će da budu uzdržane i protiv, nego koje će da budu za. Ako to uspemo, iako smo formalno izgubili, to bi bio herojski politički uspeh. Ja se nadam da to nije nemoguće“, rekao je Vučić za RTS.

On je rekao da kada i uspe kod malih zemalja da ih ubedi i objasni im stvarnu sliku, velike zemlje prete i pritiskaju, pa i ti koji sve razumeju, pređu u uzdržane.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “BORBA DA SE NE USVOJI REZOLUCIJA: Biće dobro ako veći broj zemalja ostane uzdržan”

  1. Bice. Tako. Nece. Usvojiti rezoluciju a kakva je. To rezolucija pisle 29 god to je sramota za. SBUN TREBA. ODMA. USVOJITI REZPLUCIJU O JASENOVCU O ZADRU. O SVINA MJESTIMA GDESU. KLANI SRBI. REZOLUCIJA O GENOCIDU U. USTASKOJ NDH REZOÖUCIJU O GENOCIDU IZAELS NAD PALESTINCIMA REZOLUCIJU O AMERICI. 19 ZLOCINACKIH ZEMALJA KOJE SU BOMBARDOVALE 1 MALU PRELEPU ZEMLJU KAKVA JE NASA SRBIJS

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter