Izvor: happbsc
24.04.2024 u 12:42
1

SJAJNA VEST STRUJA NEĆE POSKUPETI: Eksluzivno za HAPPYTV potvrdila ministraka energetike Dubravka Đedović Handanović

Nakon navoda i pojedinih najava da bi struja za stanovništvo mogla da poskupi, u razgovoru za naš portal ministraka Rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanoviće je to demnatovala i rkazal da nema nikakvog govora da se u skorije vreme desi povećeanje cena električne energeije.

Ministarka je dodala da je struja za privredu pojeftinila 15 % što uz smanjuenje cena gasa privrednicima omogućava da pošto su najverovatnije imali izdvojena viša sredstva za potrošnju električne enegrije ta sredstva presumere na poslovanje što bi prema njenim rečima svakako dovelo do smanenjna cene goriva i boljeg života za naše građane.

Ovo je, kako je rekla, prilika da zahvalimo svim partnerima na tom putu i da kažemo svim našim ekonomskim partnerima da će Srbija nastaviti još snažniji ekonomski razvoj. Kada je reč o prelascku na ekološki održivi vid korišćenja energije ministarka je naglasila da iako je to dugoročan proces koji očekuje Srbiju kao i mogućnost angažovanja naših stručnjka u inotsranstvu. Te je i u tom smislu saradnja sa Francuskom koja koristi 70% nuklearne eneregije dragocena za Srbiju. .

Prema njenim rečima, pored ulaganja u transportnu infrastrukturu, zelena i digitalna tranzicija predstavlja najperspektivniju oblast ekonomske saradnje dve zemlje, koja predstavlja i važan deo evropskog puta Srbije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SJAJNA VEST STRUJA NEĆE POSKUPETI: Eksluzivno za HAPPYTV potvrdila ministraka energetike Dubravka Đedović Handanović”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter