Izvor: HAPPBSC
30.01.2024 u 20:59
0

BORBA PROTIV MIGRANATA: Formiran štab za suzbijanje iregularnih migracija u Malom Zvorniku

Po naređenju ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića juče je u Malom Zvorniku formiran štab koji će pojačano raditi na suzbijanju iregularnih migracija na teritoriji Malog Zvornika, Ljubovije, Loznice i Banje Кoviljače.

Na ulicama će svakodnevno biti prisutni pripadnici Žandarmerije, Uprave granične policije, Uprave saobraćajne policije, kao i policije opšte nadležnosti, koji će redovno sprovoditi kontrole kretanja i boravka iregularnih migranata, kako bi se očuvala bezbednost i sigurnost svih građana, saopštio je danas MUP Srbije.

Podseća se da su u prethodnom periodu formirani štabovi u Subotici, Dimitrovgradu i Preševu, čiji pripadnici stalnim angažovanjem i efikasnim radom štite granice svoje zemlje i sve građane, i sprovode pojačane aktivnosti na sprečavanju iregularnih migracija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter