Izvor: TANJUG
21.10.2022 u 15:30
0

ČESTITKA DODIKA PREDSEDNIKU VUČIĆU: SNS od Srbije napravila lidera u regionu

 Lider SNSD-a Milorad Dodik čestitao je predsedniku Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandru Vučiću i svim njenim članovima i simpatizerima 14 godina od osnivanja i istakao da je SNS danas najsnažnija politička organizacija u modernoj Srbiji, koja je reformisala zemlju, ostvarila rezultate za ponos i od Srbije napravila lidera u regionu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

-Saradnja Republike Srpske i Srbije služi na čast i ponos našeg naroda, koji ove teške dane preživljava zajedno i složno. Vaša posvećenost i predanost učinili su od Srbije zemlju u koju smo svi zagledani, a primjerom dobro organizovane partijske strukture podigli ste lestvicu praktičnog političkog delovanja i rada. Vremena koja su ispred nas tražiće puno mudrosti, strpljenja i odluka koje neće biti lake ni jednostavne-istakao je Dodik. 

On je ocenio da je SNS, partija na čijem čelu je Vučić, i država koju vodi u drugom mandatu na mestu predsjednika, njegovom ličnom umešnošću i stratetegijom spremno odgovaraju ovim zadacima i izazovima.

-Želim Vam da tako i ostane i da svoje ideje i vizije ostvarite, čuvajući srpski narod ma gde se on nalazio, ne pitajući za cenu, niti za lični komfor. Vama lično, takođe, želim dobro zdravlje, kao i svim članovima i simptizerima Srpske napredne stranke, kao i svim građanima Srbije. Živela Srpska, živjela Srbija!- poručio je lider SNSD.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter