Izvor: tanjug
13.07.2020 u 19:53
0

DAČIĆ PORUČIO: Saradnja sa Vučićem u NAJBOLJEM INTERESU SRBIJE!

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) i šef srposke diplomatije Ivica Dačić ocenio je danas da bi nastavak koalicione saradnje sa Srpskom naprednom strankom (SNS) i predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem bio „u najboljem interesu Srbije“. Dačić, koji je bio i premijer Srbije, kazao je i da je svoje „lične ambicije“ već ostvario.

– U čemu bi bio moj argument da kažem – do juče smo mogli u koaliciju sa Vučićem, a od danas više ne. Je l“ smo se uplašili? Nadamo se da će Vučić da padne?, upitao je Dačić i dodao da nije „politički kalkulant“.

Prema njegovim rečima, „put do rušenja Vučića mora da pređe preko rušenja Dačića u SPS“.

Mislim da je nemoguće, zaustaviće se već kod Dačića-  tvrdi predsednik socijalista.

PROČITAJTE JOŠ

TUGA DO NEBA Devojčica sa Daunovim sindromom ostala i bez oca!

ŠOKANTNA POSETA NOVAKA ĐOKOVIĆA: Grad na nogama!

NOVA PREVARA HRVATA Kradu na kursu, daju manje i 20 odsto!

Psihologija i medicina najtraženije među budućim studentima

On je dodao da se sa raznih strana vrši uticaj, posebno od „onih koji školuju mlade političare kroz razne nevladine organizacije“, da bi tobože neka nova politika stranke bila prihvatljiva Zapadu, a da je on navodno „ruski čovek“.

 Da li uživa podršku u stranci, Dačić je odgovorio: „Moram da vidim“.

Naveo je da je SPS relativno zadovoljan izbornim rezultatima. 

– Zlonamerni kažu da je stalna tendencija pada glasača SPS. Pa kao da su drugi preživeli “cunami“ SNS-a. Svi su nestali osim nas- ocenio je Dačić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter