Izvor:
04.03.2017 u 16:10
0

DEJANOVIĆ POSLE TEŠKE NESREĆE: Rame mi je smrskano, ali je glava na ramenima!

Ministarka bez portfelja Slavica Đukić Dejanović rekla je za jedan dnevni list da je najvažnije da je glava na ramenima, posle teške saobraćajne nesreće.

Ona je istakla i da neće morati da operiše povređenu ruku, kao i da će uskoro napustiti Institut za ortopedsko-hirurške bolesti "Banjica".

"Srećna sam što ipak neće biti zahvata, mada mi je rame smrskano i trpim bolove. Najvažnije je što ću lečenje nastaviti kod kuće", kaže Dejanović.

Prema njenim rečima, telefonirala je u trenutku udesa.

"Presekao me je jak tresak, ljudi koji su mi prvi pritrčali u pomoć su posvedočili da sam bila pri svesti jer sam im dala precizne lične podatke. Ponavljam, imali smo mnogo sreće", navela je potpredsednica SPS.

Ministarkin vozač J. P. (28) takođe je u stabilnom stanju. Posle dijagnostike utvrđeno je da nema preloma, povrede unutrašnjih organa, niti unutrašnja krvarenja. Mladić je zadobio posekotine na glavi, a u Beograd je s ministarkom prebačenu pratnji medicinskih ekipa.

novosti.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter