Izvor:
03.06.2019 u 12:03
0

DIJANA HRKALOVIĆ VIŠE NE RADI U MUP-U: Stefanović izjavio da je državna sekretarka dala ostavku!

Dijana Hrkalović podnela je ostavku na mesto državnog sekretara u Ministarstvu unutrašnjih poslova i zaključila sporazum o raskidu radnog odnosa u tom ministarstvu, rekao je danas resorni ministar Nebojša Stefanović.

– Dijana Hrkalović više ne radi u MUP-u, a sve ostalo dalje je njena privatna stvar– rekao je Stefanović, odgovarajući na pitanja novinara u Beogradu.

On je naveo da je MUP Hrkalovićki zahvalan na svemu što je učinila za pet godina koliko je radila u tom ministarstvu.

– Aktivnosti koje je ona preduzela dovele su do toga da MUP pravi bolje rezultate i ja sam joj na tome zahvalan– rekao je Stefanović.

On je dodao i da ne zna da li je ona član nekog drugog preduzeća, kao ni da li odlazi u diplomatiju, kako su ranije pojedini mediji preneli.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter