Izvor:
08.12.2016 u 00:33
0

Dobre vesti za policajce: Do kraja godine zaostale isplate, moguće i povećanje…

Ministar unutrašnjih poslova je na sastanku s predsedavajućim predsedništva Nezavisnog sindikata policije Velimirom Lukićem razgovarao i o ulaganju dodatnih sredstava u unapređenje opreme i zaštite pripadnika MUP-a.

Ministarstvo unutrašnjih poslova isplatiće policajcima zaostale putne troškove do kraja godine, poručio je danas potpredsednik Vlade i resorni ministar Nebojša Stefanović, koji je zaposlene pozvao da dosledno poštuju kolektivni ugovor.

Stefanović je, tokom današnjeg sastanka sa predsedavajućim Predsedništva Nezavisnog sindikata policije Velimirom Lukićem, rekao i da će se u narednom periodu razmatrati mogućnost o postepenom povećanju dnevnica policajcima, kako bi se dodatno popravio njihov materijalni položaj.

U saopštenju MUP-a navodi se da je na sastanku bilo reči i o ulaganju dodatnih sredstava u unapređenje opreme i zaštite pripadnika MUP-a.

Oni su razgovarali i o rešavanju pojedinih problema sa kojima se policijski službenici susreću u svakodnevnom radu, a ministar je pozvao predstavnike zaposlenih da dosledno poštuju kolektivni ugovor.

Tanjug
Foto: Facebook/NUNS1994

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter