Izvor: Happy BSC
02.12.2022 u 21:27
0

DUBAJI UZ „ORLOVE“ Predsednik Vučić poručio: „Momci, samo se borite za našu Srbiju!“ (VIDEO)

Pred utakmicu Srbije i Švajcarske na Svetskom prvenstvu u fudbalu u Kataru, najviša zgrada na svetu – Burdž Kalifa u Dubaiju,svetlela je u bojama srpske zastave, objavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

„Ovo je Burdž Kalifa u Dubaiju, 15 minuta pre utakmice, u znak podrške srpskoj reprezentaciji. Momci, samo se borite za našu Srbiju!“, naveo je Vučić na Instagram nalogu „buducnostsrbijeav“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je uz to okačio snimak na kojem se vidi kako Budž Kalifa svetli u bojama srpske zastave.

Damir Mikec „upucao“ zlato, a Zorana Arunović srebrno odličje na završnom turniru sezone Svetske streljačke federacije!

Fudbaleri Srbije i Švajcarske igraju treći meč u Grupi G Mundijala u Kataru, a „orlovima“ je pobeda neophodna kako bi se plasirali u osminu finala takmičenja.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter