Izvor: HappyBSC
09.10.2022 u 20:37
0

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA TELEVIZIJI „HAPPY“: „Nato ratuje sa tuđom vojskom na tuđoj teritoriji protiv Rusije, u tom smislu oni nemaju razloga da broje mrtve Ukrajince – jer su topovsko meso!“

Tokom informativne emisije „Aktuelnosti“ ove večeri govorilo se trenutnom stanju na frontu, “prividnom” pozivanju Zapada na primirje i postavljanju generala armije Sergeja Surovikina za komandanta grupacije snaga u zoni specijalnih vojnih operacija, što je možda za posledicu imalo ovaj stav.

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA TELEVIZIJI „HEPI“: „Što se tiče diverzije mogu samo da skinem kapu, školski je izvedena, ovo je moralni šamar Rusiji, nije neka materijalna šteta!“

O ovim krucijalnim tematikama govorili su stručni sagovornici Branko Lukić – advokat, Radovan Kalabić – istoriograf i prof. doktor Uroš Šuvaković.

–    Postavljanje Sergeja Surovikina uticalo je na to da se spusti lopta na Zapadu, znaju njegovu biografiju i da je neodstupan u odbrani državnih interesa sa jednom zadivljujućom snagom. To nije jedini razlog, budući da se nagomilalo mnogo problema na Zapadu, u društvu. Ovo je pretnja ruskom opstanku. Ne bih očekivao ishitrene odluke Rusa, ni Putina, oni sve rade hladne glave  – objasnio je Kalabić, a potom se nadovezao i advokat Lukić koji se osvrnuo i napad na Krimski most. 

–    – Ovo je bila diverzija i ne prva u toku ovog rata. Postojale su biolaboratorije, oni tvrde da imaju čitavu dokumentaciju, umešanost mlađeg Bajdena, ispitivali su i bojne otrove. Zanemarivanje ljudskih života, što je i svojstveno Zapadu. Imamo ubistvo Dugine i one slučajeve na Severnim tokovima 1 i 2. Po mom mišljenju je kamion eksplodirao kraj kompozicije na Krimskom mostu, umešani su prsti kako Britanaca, tako i Amerikanaca – rekao je Branko, a onda je svoj sud dao i Šuvaković.

      Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

    – Ovde se radi o tome da Nato ratuje sa tuđom vojskom na tuđoj teritoriji protiv Rusije, u tom smislu oni nemaju razloga da broje mrtve Ukrajince, oni su topovsko meso. Zapad je dozvolio napad na rusku teritoriju, na Krimski most. Ovo je sada napad na infrastrukturnu stvar koja je od velikog značaja, ovo ne može da ostane bez odgovora. Borbe se sada odvijaju na teritoriji Rusije. Zato kažem da ovo vodi ka većoj eskalaciji rata, a žrtve će biti Ukrajinci – istakao je tokom gostovanja na Hepi televiziji. 

*   Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74   

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter