Izvor: HappyBSC
29.10.2022 u 20:30
0

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA TELEVIZIJI „HAPPY“:“ Rusi su stavili sada Britance na vetrometinu, demanti ih ne zanimaju, biće preduzete vojno – tehničke mere!“

Tokom informativne emisije „Aktuelnosti govorilo se trenutnom stanju na forntu, tačnije trenutnoj ofanzivi ruske vojske kod Ugljedara, Donjeckoj Narodnoj Republici, najnovijem izveštaju generala Konošenkova, ali i pokušaju napada na Crnomorsku flotu.

„Rusija hoće, mora i može i to bez većih problema i bez upotrebe ekstremno velikih i jakih ubojnih sredstava“ , u emisiji „AKTUELNOSTI“ na TV HAPPY!

Sagovornici na ovu krucijalnu tematiku  bili su Dragan Vujičić – novinar, doktor Branimir Nestorović i Aleksandar Pavić – politikolog, koji su dali svoj sud o današnjem pokušaju napada na Crnomorsku flotu, s obzirom na to da jutrošnji napad Ukrajine na Sevastopolj nije prošao baš bez posledica, kako se tvrdilo na početku. Od rane zore ruska PVO vodila je žestoku bitku sa dronovima Bajraktar ukrajinske mornarice koji su napali ciljeve Crnomorske flote sa neba, ali i besposadnim podvodnim plovilima.

Posle prvih eksplozija svi brodovi flote su hitno isplovili iz Sevastopolja i rasprišli se na pučini, a večina je aktivirala i PVO zaštitu.

    – Britanci su to dematovali što je dokaz da oni stoje iza toga, Rusi su rekli da će biti preduzete mere, to je bila brza i oštra rekacija, svi se sad u Britaniji pitaju šta ih čeka. Rusi su stavili sada Britance na vetrometinu, demanti ih ne zanimaju. Biće preduzete vojno – tehničke mere, Rusi su otkazali u novom humanitarnom koridoru koji se ispostavilo kao još jedna prevara sa Zapada. Žito je išlo bogatim zemljama. Ruskim brodovima nije bilo dozvoljeno da koriste taj humanitarni koridor rekao je gospodin Pavić, da potom se nadovezao i doktor Nestorović.

       Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

–     – Meni je interesantno da su Danski, Švedski i Norveški brodovi stavljeni u stanje pripravnosti oko gasnih izvora u Severnom moru kojima se snabevaju u većinski Velika Britanija. Vratio bih se na Putinom govor, Rusi su odlučili da više nemaju obzira. Jasno je šta desilo u Sevastopolju, to je bio američki dron. Ponestaje vojne opreme za Ukrajinu, ali i novca, to je strahovito skup rat, nestaje tenkova. I kada govorimo i o napadu na Krimski most, tu su isto bili Britanci – objasnio je Branimir i preustio reč novinaru Vujičiću. 

      – Zapadu treba apsolutna pobeda. Sada se zakomplikovao taj rat dronova, za sada je u ovom trenutku pobedila Rusija, što ne odgovara Zapadu. Ti dronovi se liju od plastike, koriste motor od kosačice, imaju mlazno punjenje, izuzetno su povoljni. To je veoma neprijatno za slavu američkog oružja. U Americi je kraj fiskalne godine 8. novembra istakao je Dragan između ostalog na Hepi televiziji. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter