Izvor: Tanjug
29.11.2023 u 13:50
0

HVALA PRIJATELJU, HVALA NA NEPRIZNAVANJU KOSOVA! VUČIĆ se sastao sa KAZAHSTANSKIM MINISTROM SPOLJNIH POSLOVA

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas Beogradu sa ministrom spoljnih poslova Kazahstana Muratom Nurtleom i zahvalio kazahstanskom državnom vrhu na nepriznavanju jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova.

– Odnosi Srbije i Kazahstana su prijateljski i bez otvorenih pitanja, a posebno smo zahvalni predsedniku Tokajevu i kazahstanskom državnom vrhu na principijelnim pozicijama o nepriznavanju jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova – napisao je Vučić na Instagram nalogu „buducnostsrbijeav“.

Dodao je da je sa Nurtleom razmenio mišljenja o najvažnijim bilateralnim pitanjima i globalnim dešavanjima. Vučić je naveo da će Srbija i Kazahstan nastaviti rad na daljem intenziviranju političkog dijaloga i jačanju saradnje, naročito u oblastima ekonomije, vojne industrije i tehnologije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter