Izvor: BSC happy portal
29.11.2023 u 14:52
0

PREMIJERKA SRBIJE ANA BRNABIĆ SVE NAVELA: Ovo smo mi uradili za unapređenje vazduha u Valjevu

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić oglasila se danas na svom nalogu na platformi “X” (nekadašnji Tviter).

ANA BRNABIĆ SA ŽIOFREOM: Očekujem od EU pozitivan signal za otvaranje Klastera

„Šta smo mi iz Srpske napredne stranke uradili za unapređenje kvaliteta vazduha u Valjevu? Prebacili Toplanu Valjevo sa mazuta na komprimovani gas (omogućili priključenje 5.485 korisnika). Naložili Srbijagasu da izvede radove na izgradnji gasovoda koji će obuhvatiti Krušik. Rok: 1.10.2024“, navela je ona reagujući na lažne navode pristalica opzicionih medija i dodala:

„Ugasili kotlarnicu na mazut u kasarni „Vojvoda Živojin Mišić“ i priključili je na sistem daljinskog grejanja. Zamenili 240 individualnih ložišta sa uglja/mazuta na pelet/sečku/briket/gas. A vi za 12 godina vlasti uradili za vazduh u Valjevu – šta? Ugasili privredu i uništili Krušik?

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter