Izvor: Sputnjik/BSC Happy
22.11.2023 u 08:59
0

I TO BAŠ NA TRGU JEDNOG VELIKOG SRBINA! SRBIJA UPUTILA PROTESTNU NOTU povodom PALJENJA DRŽAVNE ZASTAVE U TIRANI! VIDEO

Ministarstvo spoljnih poslova Republike Srbije uručilo je protestnu notu Ambasadi Republike Albanije u Beogradu, kojom se najoštrije osuđuje čin paljenja državne zastave Republike Srbije na centralnom gradskom trgu Skenderbeg u Tirani.
Snimak na kome fudbalski navijači u Tirani pale zastavu Srbije na trgu Skenderbeg objavljen je juče na društvenim mrežama.
 – Smatramo da ovakvi događaji štete bilateralnim odnosima dve zemlje, koji su u proteklih nekoliko godina dostigli najvišu tačku tokom viševekovne zajedničke istorije – saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Srbije.
U saopštenju se navodi da Ministarstvo spoljnih poslova Republike Srbije, u tom duhu, očekuje da će nadležne institucije Republike Albanije učiniti sve što je u njihovoj moći da identifikuju i procesuiraju počinioce tog dela, koji su jasno vidljivi na objavljenom snimku, kao i da će o tome diplomatskim putem u razumnom roku obavestiti i institucije Republike Srbije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter