Izvor: BSC Happy
22.11.2023 u 10:31
1

OVO BI MOGLA DA BUDE PRVA STEPENICA: POČASNI KONZUL SRBIJE U IZRAELU EKSKLUZIVNO za HAPPY TV otkriva kada će doći do MIRA U IZRAELU!

Nakon današnjeg proglašenja primirja između Tel Aviva i Hamasa, za Happy TV je govorio počasnik konzul Srbije u Izraelu Aleksandar Nikolić, koji je optimističan po ovom pitanju, ali i stava da je u pitanju spor i mukotrpan proces.

On je istakao da je Izrael pustio palestinske borce, dok zauzvrat Hamas razmenjuje zarobljene izraelske civile

– Ovo je prva dobra vest u proteklih 47 toliko kobnih dana, nakon što su se desili oni patološki napadi na poharane kibuce. U svakom slučaju govorimo o 50 kidnapovanih talaca, od kojih je tridesetoro dece, osam majki i dvanaest starijih ženskih osoba. S druge strane, biće pušteno 300 osuđenih palestinskih zarobljenika širom izraelskih zatvora – onih koji nisu počinili ubistva – ističe Nikolić.

Počasni konzul dodaje da je ovo primirje prilika za potpuni mir

Nema sumnje da će to implicirati četvorodnevno zatišje, koje će omogućiti dopremanje humanitarne pomoći, toliko potrebne tamošnjem civilnom palestinskom stanovništvu. Ovo bi mogla da bude prva stepenica, od nekoliko u tim razmenama. Ovim se obećava nešto više, a to je konačno primirje i otpočinjanje političkog rešavanja jednog od najtežih i najkomplikovanijih sukoba širom planete – zaključuje Nikolić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “OVO BI MOGLA DA BUDE PRVA STEPENICA: POČASNI KONZUL SRBIJE U IZRAELU EKSKLUZIVNO za HAPPY TV otkriva kada će doći do MIRA U IZRAELU!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter