Izvor: tanjug
19.10.2023 u 12:12
1

ISTORIJSKI ZNAČAJ ZA SRBIJU: Predsednik Vučić „Ono što smo postigli u Kini ima istorijski značaj“

redsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ono što je postignuto tokom posete Kini ima istorijski značaj i karakter i da je Srbija predstavljena kao nezavisna i uspešna zemlja. „Verujem da ono što smo postigli u Kini ima istorijski značaj i karakter, koji će se videti u godinama i decenijama pred nama.

Mogli smo da naučimo mnogo toga, kao i da predstavimo Srbiju na mapi sveta kao slobodarsku, nezavisnu i uspešnu zemlju“, naveo je Vučić danas na instagram nalogu buducnostsrbijeav. Vučić je izrazio zahvalnost kineskim prijateljima na gostoprimstvu, uz video o poseti srpske delegacije Kini i srdačnoj dobrodošlici koja joj je priređena po dolasku na Forum Pojas i put. Srpska delegacija boravila je u Pekingu 17. i 18. oktobra i tom prilikom potpisano je 18 sporazuma o saradnji Srbije i Kine među kojima i sporazum o slobodnoj trgovini.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ISTORIJSKI ZNAČAJ ZA SRBIJU: Predsednik Vučić „Ono što smo postigli u Kini ima istorijski značaj“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter