Izvor: sputnik.portal.rs
28.11.2023 u 17:30
2

JE L’ OVO UCENA?! Hil poslao neprimerenu poruku Srbiji

Ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil danas je u krajnje nediplomatskom maniru uputio gotovo ucenjivačku poruku zemlji domaćinu. Izjavio je da se smanjila mogućnost izbora kada je rat u Ukrajini u pitanju, i dodao da je za Srbiju potpuno neodrživo da ostane u dobrim odnosima sa Ruskom Federacijom.

Hil je podsetio da je Srbija zemlja koja se ponosila veoma dobrim odnosima sa zemljama širom sveta, pa i sa Rusijom i da je to stanje neodrživo. Hil je na 23. Beogradskom ekonomskom forumu, u hotelu „Metropol“, u krajnje neprimerenom obraćanju rekao i da je Rusija izazvala ogromne probleme svima, zaoštrila izbore i svima jasno stavila do znanja šta treba da rade.
Naveo je da su u početku svi mislili da će rat u Ukrajini trajati kratko, ali da su sada svi svesni da će potrajati i da, kako je rekao, moramo ostati sa tim problemom dok se ne reši.
„Moramo da budemo veoma jaki sa Ukrajinom dok se ovo ne reši. Mislim da je jedna od gorkih ironija tog rata što bolje možemo da vidimo šta će biti budućnost Ukrajine, nego Rusije. Mislim da se Rusija zaista dovela u veoma nepoznate vode. Ne znamo gde će biti Rusija“, naglasio je Hil, a ostalo je nejasno kakve veze imaju te njegove ocene sa Beogradskim ekonomskim forumom.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “JE L’ OVO UCENA?! Hil poslao neprimerenu poruku Srbiji”

  1. Da li je ovo vlastito ogledalo u kome se Amerika ogleda? Koje su to nepoznate vode u kojima se Rusija kreće? Da li Vi to o vama govorite gospodine Hil-u? Da niste mozda promašili temu? Znate sta je moja profesorska uvek govorila:?”Promasena tema, dobijaš jedinicu”.

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter