Izvor: Happy BSC
14.04.2022 u 11:28
0

Kod Milomira Marića na TV HAPPY objavljen VAŽAN datum! ONA JE DALA TAČNU PROGNOZU KADA SE RAT U UKRAJINI ZAVRŠAVA!

 Angelina Lazar Serbskaja, srpska Mata Hari kod Milomira Marića prognozira kada će se završiti rat u Ukrajini:

-Imala sam informaciju da je rat trebalo da se završi do 1. aprila, ali grešnici sa zapada su stalno naoružavali pa nije mogao da se završi. Ali, daj Bože, imam informaciju, rat bi trebalo da se završi na Vaskrs, nekoliko dana pre, dakle 21. aprila. Malo je još ostalo kod Kijeva i to je to. Putin je veliki strateg, on zna šta radi. Ne smemo da padamo na dezinformacije sa zapada.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Podsetimo se, bivša monahinja Angelina Lazar tvrdi da će pozvati Donalda Trampa da dođe u Srbiju, izvini se za bombardovanje i plati spomenik na Ozrenu u znak sećanja kada je vojska Draže Mihailovića spasila 500 američkih pilota kod Ozrena.

DUŠICA GRABOVIĆ OTVORILA DUŠU MILOMIRU MARIĆU: Ovo je moja istina o prostituciji!

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter