Izvor: Alo.rs
05.09.2023 u 20:10
0

KURTI ĆE SVEDOČITI O MILENKOVIĆU: Oglasio se advokat, zna se šta će ga pitati

Advokat Dejan Vasić, branilac uhapšenog Dragiše Milenkovića iz Gračanice, koji se tereti za navodni ratni zločin 1998, rekao je da je Specijalno tužilaštvo odobrilo da se Aljbin Kurti sasluša kao svedok u slučaju njegovog klijenta.

– Predao sam novu molbu, s obzirom na to da mi na prethodnu premijer nije odgovorio, a kojom sam ga obavestio da je njegovo svedočenje odobreno i zamolio sam ga još jednom za ostavljanje kontakt podataka.

Predao sam još jednu molbu kojom od njega tražim da pred Specijalnim tužilaštvom da iskaz vezan za taj period, kada je bio politički pritvorenik u Okružnom zatvoru u Prištini, a Milenković je tada radio u zatvoru – rekao je Vasić.

NOVI PAKLENI PLANOVI : Kurti sa MEGALOMANSKIM ZAHTEVIMA, analitičar otkriva novi plan prištinskog premijera

– Kurti bi trebalo da kaže par reči o kredibilitetu osumnjičenog i njegovom postupanju prema tadašnjem pritvoreniku Kurtiju, kome je pravio društvo dok je bio u ćeliji, donosio mu knjige i razgovarao sa njim.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter