Izvor: TANJUG
02.11.2023 u 19:46
0

LICEMERJE PRIŠTINE: Osmanijeva sad tvrdi da nacrt statuta ZSO treba da razmotri ustavni sud

Predsednica privremenih prištinskih institucija Vljosa Osmani rekla je danas da bi nacrt statuta Zajednice sprskih opština koji je predstavila Evropska unija trebalo da razmotri ustavni sud.

Osmani je to rekla na sastanku sa ambasadorom Sjedinjenih Američkih Država u Prištini Džefrijem Hovenijerom, saopšteno je iz njenog kabineta, prenosi Koha.

SINA MI OTELI, STAN OPLJAČKALI, PA ME UCENILI DA IM GA PRODAM: Potresno svedočenje Predraga Dedića u Hagu o zločinima OVK

Kako se navodi, na sastanku je bilo reči i o najnovijim dešavanjima u procesu dijaloga Beograda i Prištine, a Osmani je istakla „važnost bliske saradnje sa SAD“ za postizanje napretka u tom procesu.

„Velika petorka“ je nedavno Beogradu i Prištini predstavila plan za nastavak dijaloga, a koji se odnosi i na formiranje ZSO.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter