Izvor: BSC Happy
29.02.2024 u 09:37
6

MILICA ĐURĐEVIĆ-STAMENKOVSKI OTKRIVA ZA HAPPY TV: Ovo je bio PAKLENI PLAN OPOZICIJE nakon izbora! Evo šta se desilo na sastanku sa ĐILASOM!

Šta se to kuvalo u kuhinji Dragana Đilasa pre i tokom izbora i kakav je plan postojao u slučanju formiranja tehničke vlade? Ekskluzivno u najgledanijem jutru u Srbiji detalje otkriva Milica Đurđević-Stamenkovski - predsednica Srspke stranke Zavetnici.

O svom medijskom istupanju, Đurđević-Stamenkovski kaže da joj nije problem da svoje stavove iznese u bilo kom mediju

– Moj princip je uvek bio takav da se uvek odazivam svim medijskim kućama – da trezveno pričam kako na Happy tv ili Novoj S. Ta emisija u Utisku nedelje ili Pritisku nedelje bila je politički ostrašćena. Osećala sam se pod velikim pritiskom i nije mi dato da kažem sve za šta se zalažem. Ja nikada nisam delila ljude na to da li pripadaju opoziciji ili vlasti. Mi u opoziciji imamo ljude koji tvrde da je Republika Srpska genocidna tvorevina. Na vlasti takođe ima heterogenih stranaka, nekih koje su nam bliže i nekih koje nisu – smatra ona.

Da li ju je pogodio nadimak, koji joj je dao Vojislav Šešelj?

– Tužno jeste, nekorektno jeste. Da li me je pogodilo? Nije. To mi je omiljeni nadimak od svih. Izmišljali su svašta; i da sam potrošila novac na kozmetičke usluge, da vozim skupi automobil. Interesantno je koliko je raznolika skupina ljudi koji su me napadali. Nisu me mentalno slomili. Stranka koju predvodim trpela je političku štetu, trpi i sada. Nisam se na to žalila, jer se na žalost nečija politička vrednost meri na taj način – smatra Đurđević-Stamenkovski.

O „sudaru“ sa profesorom Jovom Bakićem, koji je pozivao na linč funckionera i članova Srpske napredne stranke, Đurđević-Stamenkovski kaže da je takve osobe čine uslugu vlasti, jer su nikakva alternativa

– Simpatično je koliko se on ovde potrudio da izgleda kao profesor, da me ispituje. Dušan Teodorović akademik, je rekao da oni koji su glasali 17. decemra iz Republike Srpske da njima treba zabraniti ulazak u Srbiju zauvek. Rekao je da je Tajvan Kina, da Kosovo i Metohija nije srpsko. Stiče se utisak da oni potmomađu sadašnju vlast. Sa tim autošovinizmom ne mogu da budu inkluzivni i da uključe više ljudi. Oni na taj način homogeniziju redove u vlasti – kazala je ona.

Kako je Dragan Đilas pokušao da se nametne kao lider nove garniture i šta je bila sadržina sastanka na kom je okupio svoje „pulene“, Đurđević-Stamenkovski kaže da na snazi veleizdaja Srbije

– Predstavnici Brisela za Srbiju okarakterišu režim Kurtija u vladavini prava, da je on šampion demokratije. Ja nisam srećna kada dolazi do podele na desnici. Projekat je bio da se formira desna kolona, koja će da bude prikolica probriselskoj opoziciji. Nakon izbora se formira tehnička vlada, u kojoj je sve suprotno. Nikada nisam upoznala Dragana Đilasa, ali uvek sam se odazivala svim televizijama. Što se tiče sastanka sa Đilasom mi se nikada nismo susreli, Nikola Dragićević je bio na tom sastanku, moj najbliži saradnik. Dragan Đilas je na seminaru u Skoplju pokušao da se nametne kao deo nove garniture, dan ranije je tu bio Kurti. Nametnuli su se kao deo progresivne struje – pazite ironije. Ne možete reći hiljadu puta da je Vučić diktator, a da nijednom pomenete Kurtija – zaključuje Đurđević-Stamenkovski-

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

6 thoughts on “MILICA ĐURĐEVIĆ-STAMENKOVSKI OTKRIVA ZA HAPPY TV: Ovo je bio PAKLENI PLAN OPOZICIJE nakon izbora! Evo šta se desilo na sastanku sa ĐILASOM!”

  1. Kakva šteta za Srbiju , vreme odmiče , greota prema ovoj jadnoj Srbiji šta joj se sve radi , nikakva više izdaja ne dolazi u obzir , ni najmanja , dosta je toga . A tako bi sve moglo biti lepo i dobro da nema ovih što huškaju iz inostranstva . Greota i dokle više ! .

    1
    0
    Odgovori
  2. Kada tzv zapad čitaj NATO države i Amerika I Engleska ucenjuje, oni zaista ucenjuju , onda mogu i Rusi da ucenjuju , pa kao mi ne znamo gde ćemo i šta ćemo.

    0
    0
    Odgovori
  3. Mica izdajnica,prodade se jeftino,al zafrknu nas glupake , .Za njih je Beli Preletačević moralna gromada naše srpske politike,čovek koji nema greške…..bravo Beli ,vrati se sve je onako kako si pričao.,

    0
    1
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter